Kinderboekenschrijver Fred Diks geeft lezingen over zijn boeken aan kinderen (6-12 jaar) in bibliotheken en op scholen. Kids vinden het prachtig om zijn verhalen te horen.

Het meest handige is om lezingen van Fred Diks via Schrijvers School Samenleving te boeken: jeugd@sss.nl.

DE SSS geeft advies bij de keuze van de schrijver, de inhoud en organisatie van het programma. Daarnaast bemiddelen zij in het contact met de schrijver en verzorgen de zakelijke afhandeling.

Jaarlijks reizen via bemiddeling door SSS zo’n 800 schrijvers door heel Nederland om hun lezerspubliek te ontmoeten. Dat komt neer op ruim 5000 schrijversbezoeken per jaar. SSS beoogt een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de leescultuur.

Via het contactformulier kunt u nadere informatie opvragen.

2138661

Lezing ‘Plezier in lezen’

Voor ouderavonden, b.v. bij een jaarvergadering van de ouderraad of in het kader van leesbevordering, is Fred te boeken met zijn lezing over ‘Plezier in lezen’.

002

Lezing ‘De boeken van Fred’

Kinderboekenschrijver Fred Diks geeft lezingen over zijn boeken aan kinderen (6-12 jaar) in bibliotheken en op scholen. Kinderen vinden het prachtig om verhalen te horen over zijn boekenseries Koen Kampioen, James Blond, De klas van meester Bas etc.

IMG_7219

Opening verzorgen

Naast lezingen wordt Fred Diks ook vaak gevraagd om een opening te verzorgen.