De droom van Nikos Tosczak

De droom van Nikos Tosczak

Nikos Tosczak uit Canada voetbalde bij de Edmonton Warriors. Hij droomt ervan later een echte voetbalprof te worden. De eerste stappen heeft hij inmiddels gezet, want de Canadese jeugdspeler komt de gelederen van SC Cambuur Onder 13 versterken. Hij verblijft er samen met zijn vader, die moderne kunsten gaat studeren. De jonge Canadees kwam onlangs

Nikos Tosczak uit Canada voetbalde bij de Edmonton Warriors. Hij droomt ervan later een echte voetbalprof te worden. De eerste stappen heeft hij inmiddels gezet, want de Canadese jeugdspeler komt de gelederen van SC Cambuur Onder 13 versterken. Hij verblijft er samen met zijn vader, die moderne kunsten gaat studeren.

IMG_0077

De jonge Canadees kwam onlangs in Leeuwarden aan. Daar werd hij door zijn vader Richard enorm verrast. Richard wil graag dat zijn zoon zo snel mogelijk Nederlands leert praten en lezen. En zorgde ervoor dat alle boeken van Koen Kampioen, Voetbalsterren van pupil tot prof en de trilogie over Arjen Robben op zijn kamer in zijn nieuwe stekje aanwezig waren. Wie weet treedt Nikos later in de voetsporen van zijn Nederlandse idolen.